Er komt een dag in het leven van elke iPhone-bezitter dat, hoe gehecht we ook zijn aan onze ‘oude’ iPhone, het tijd is voor een reis naar de Apple Store en een sprankelende nieuwe iPhone! Zeg hallo tegen betere foto’s, supersnelle snelheden, een zee aan opslagruimte en een batterij die zoveel langer meegaat. Maar wanneer je je flitsende nieuwe stuk technologie in ontvangst hebt genomen, sta je voor een raadsel: wat doe je met je iPhone die een paar jaar verouderd is? Maak je geen zorgen, Gadget Cover heeft het allemaal uitgewerkt met 20 dingen die je met je oude iPhone kunt doen om hem uit de rommellade te houden.

In welk stadium u zich ook bevindt in de levenscyclus van uw iPhone, het hebben van de juiste verzekering is van vitaal belang. Dat is de reden waarom wanneer we geen handige tips bedenken, Gadget Cover zo hard werkt om een iPhone-cover te bieden die precies bij jou en je budget past.

iPhone SE

Kleine maar krachtige muziekspeler
Ondanks het verplaatsen van uw nummer en telefoonabonnement naar een nieuw apparaat, is uw oude iPhone nog steeds een zeer krachtig stuk hardware. Of je er nu voor kiest om muziek op de iPhone op te slaan of een streamingdienst zoals Apple Music of Spotify te gebruiken, het is een geweldige muziekspeler voor elke kamer. Maak gewoon verbinding met je wifi-thuisnetwerk en koppel het met een degelijke Bluetooth-luidspreker voor geweldige muziek in huis. Wat beter is, is dat de ‘oude telefoon’-problemen die je eerder hebt ondervonden (vuilnisbatterij, slechte camera, gebarsten scherm) er veel minder toe doen als je iPhone is aangesloten en de deuntjes eruit pompt!

e-Reader voor die stille momenten

Wanneer u iets op uw iPhone leest, wordt u maar al te gemakkelijk afgeleid door oproepen en sms-berichten te beantwoorden of op internet te surfen. Door je oude iPhone echter om te zetten in een e-reader, verminder je die technische verleidingen. Of je nu boeken downloadt uit je lokale bibliotheek of van eBook-leveranciers, waaronder Amazon Kindle, Kobo en Apple Books, er is genoeg om uit te kiezen. Zorg ervoor dat u de helderheid verlaagt om vermoeide ogen te voorkomen.

Lees dit recente artikel van het Gadget Cover-team voor meer informatie over hoe u het gebruik van een iPhone gemakkelijker kunt maken voor uw ogen. En vergeet niet om al die irritante meldingen uit te schakelen (of zelfs de telefoon in de vliegtuigmodus te zetten) om gefocust te blijven op je literaire plezier.

Keukenhulp voor toekomstige MasterChefs

Het is verrassend handig om een iPhone in de keuken te laten staan als een toegewijde schat aan informatie voor alles wat met eten te maken heeft. U kunt niet alleen snel en gemakkelijk receptideeën, kookadvies en voedingsinformatie krijgen, maar het is ook een geweldige timer. Neem de tijd om de recepten-app te kiezen die precies bij u en uw gezin past. Een goed idee is om uw startscherm te vereenvoudigen en handsfree opdrachten in te stellen. Met Apple’s stembediening kun je met je stem navigeren en je apparaat bedienen door te tikken, vegen, typen en meer – perfect als je handen onder het meel zitten!

Houd de kinderen bezig met (bijna) geen risico

Veel kinderen dromen van de dag waarop een ouder of oudere broer of zus een oude iPhone wegdoet. Het is vaak de eerste keer dat ze een telefoon kunnen hebben die ze zelf kunnen bellen. En ze hebben niet eens een telefoonabonnement nodig om veel uit deze technologische wonderen te halen. Download gewoon een paar kindvriendelijke games of afleveringen van hun favoriete programma’s en ze zullen zo blij zijn! Zorg er wel voor dat u Schermtijd gebruikt om de juiste limieten in te stellen.

Om Schermtijd in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Schermtijd en tikt u op Doorgaan. Selecteer Dit is de iPhone van mijn kind. Hier kunt u snel en eenvoudig Screen Time instellen en instellingen maken die op hun apparaat worden toegepast. Het is tenslotte allemaal belangrijk om uw kind te vermaken en veilig te houden!

Gaming-apparaat voor uw downtime

Waarom zouden uw kinderen al het plezier moeten hebben? Verander je oude iPhone in een minigameconsole door geweldige games te downloaden en misschien zelfs een controller zoals de Gamevice te kopen voor gebruik met de iPhone. Zorg ervoor dat u uw iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen om alle gevoelige persoonlijke informatie te verwijderen en wat allerbelangrijkste opslagruimte vrij te maken.

Extra afstandsbediening voor Apple TV

Als je een Apple TV hebt, hebben het grotere scherm en de uitgebreide bedieningselementen van je iPhone misschien de voorkeur boven de fysieke afstandsbediening die bij de Apple TV werd geleverd. Zorg ervoor dat je een gemakkelijke manier hebt om je iPhone opgeladen te houden. De batterij gaat lang niet zo lang mee als de afstandsbediening van de Apple TV.

Bedien je slimme huis

Met de groei van slimme apparaten in onze huizen is een oude iPhone een goede manier om alles te bedienen, zonder dat er speciale toegang nodig is of dat iemand je huidige persoonlijke iPhone in handen heeft. Erg handig voor als er gasten op bezoek zijn.

Auto-infotainment voor een lage prijs

Veel mensen gebruiken hun iPhone nu in de auto om ze te helpen met navigatie of het streamen van muziek. Maar als u het de hele tijd lastig vindt om hem te monteren en los te koppelen, of als u zich zorgen maakt dat uw nieuwe iPhone 13 voor iedereen zichtbaar is, kan een oude iPhone in de auto laten als een permanent auto-infotainmentapparaat een kosteneffectief antwoord zijn. .

En als je hem goed neerzet, kun je de iPhone zelfs als dashcam gebruiken. Download gewoon een dashcam-app en je kunt constant opnemen wat er gebeurt terwijl je aan het rijden bent. Essentieel bewijs in geval van een verkeersongeval. De auto-experts van AutoExpress hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben deze geweldige lijst met dashboardcamera-apps voor in de auto bedacht die het waard zijn om nu te downloaden.

iPhone met koffie

Uitrusting van de volgende generatie voor outdoor-ontdekkingsreizigers
Telefoonvaardige fietsers en andere buitenenthousiastelingen zijn een doelwit geworden voor technische reuzen die de concurrentie voor willen blijven. Een oude iPhone op het stuur van je fiets of in je rugzak monteren, is een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot enkele van de geweldige softwaretools die worden aangeboden. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het riskeren van uw gloednieuwe iPhone in situaties waarin deze vernietigd zou kunnen worden.

Als je echter serieus bezig bent met buitenactiviteiten, overweeg dan om een data-only simkaart te kopen voor up-to-date kaartgegevens en het streamen van muziek. Onthoud dat als je alles van tevoren downloadt via je wifi-thuis, je maar zo ver komt.

Snelle videoconferenties

Met de reeks tools voor videochatten die nu op uw iPhone worden aangeboden, kunt u snel een speciale ruimte voor videoconferenties in uw huis of kantoor opzetten. Lichtgewicht en met degelijke camera’s en een scherm, in contact blijven met verre familie, vrienden en collega’s is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Beveiligingsmaatregelen voor rondom het huis
Met zijn krachtige processor, ingebouwde camera’s en kleine formaat kan een oude iPhone altijd een onopvallend oogje in het zeil houden. Download gewoon de Skype-app en stel deze in om automatisch inkomende videogesprekken te accepteren. Op die manier bel je gewoon je oude iPhone en kun je dingen controleren terwijl je weg bent.

Voor meer geavanceerde bewaking kunt u camera-apps voor thuisbeveiliging vinden waarmee u live video vanuit uw huis kunt streamen en bewegingsdetectiewaarschuwingen kunt verzenden. Ze zijn echt heel handig om alles veilig te houden als je weg bent.

Die dierbare familieleden in de gaten houden

Zoals elke nieuwe ouder weet, kan het krijgen van een baby een dure ervaring worden. Hoewel u geen kosten wilt besparen op de veiligste kinderwagens of autostoeltjes, kunt u waarschijnlijk een beetje besparen door die oude iPhone als babyfoon te gebruiken. Apps zoals Cloud Baby Monitor zijn perfect om je kleintje altijd en overal in de gaten te houden en bieden je live video van uitstekende kwaliteit, onbeperkt bereik, tweerichtingsvideogesprekken, versterkte audio, geluids- en bewegingswaarschuwingen en nog veel meer.

Digitale fotolijst voor uw dierbare herinneringen

Binnen de Foto’s-app van je iPhone kun je een diavoorstelling van al je fotoalbums genereren en afspelen. Of het nu lokaal op de iPhone of in de cloud is opgeslagen. Je kunt het zelf doen door enkele van je instellingen aan te passen of door gewoon een app zoals LiveFrame te downloaden om je oudere apparaat nieuw leven in te blazen.

Laat je meevoeren over de hele wereld

Wordt het uitzicht vanaf je bureau een beetje saai? Nou, laat je oude iPhone je gids zijn naar nieuwe en opwindende plekken over de hele wereld. Klinkt goed? Om aan de slag te gaan, downloadt u gewoon de EarthCam’s Webcams-app uit de App Store. Met meer dan 175 webcams over de hele wereld geeft het je met één druk op de knop toegang tot een fantastische reeks sites over de hele wereld. Ga op het wereldberoemde zebrapad voor de Abbey Road Studios in Londen staan of verdwaal tussen de felle lichten en neonreclames op Times Square in New York. Wie wil er in het vliegtuig stappen als je deze plekken vanuit je luie stoel kunt ervaren?

Handig in geval van nood

Wat gebeurt er als er iets ongelukkigs gebeurt met uw nieuwe iPhone en deze niet meer werkt? Ja, het is niet echt om over na te denken! Maar als je je oude iPhone bij de hand hebt gehouden, kun je sims wisselen en aan de slag gaan terwijl je ‘nieuwe’ iPhone wordt gerepareerd.

iPhone-verzekering van Gadget Cover kan uw iPhone beschermen tegen een hele reeks gevaren. Van accidentele schade en vloeistofschade tot pech en diefstal, wij hebben u gedekt.

Vakantie telefoon

Niet iedereen wil zijn dure nieuwe iPhone meenemen naar het buitenland. Een oude iPhone kan dus een handige reisgenoot zijn. Vooral als je ergens heen gaat waar je een doelwit kunt zijn voor criminelen. Dat gezegd hebbende, kunnen de polissen die door het team van Gadget Cover zijn opgesteld, worden uitgebreid tot gebruik overal ter wereld, tot 180 dagen per jaar.

Bedtijd maatje

Met een reeks klok-apps en Siri’s eenvoudige alarminstellingsmogelijkheden is een oude iPhone een geweldige metgezel voor het slapengaan. En aangezien hij altijd is aangesloten, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij.

iPhone en doos

Leuke kleine verdiener
Gewoon omdat je je oude iPhone niet hebt ingeruild toen je een nieuwe kreeg op onze oude telefoon.

Een donatie aan een goed doel
Als geen van deze ideeën u aanspreekt, kunt u misschien overwegen om uw oude iPhone aan een goed doel te schenken? Liefdadigheidsinstellingen in het hele land accepteren mobiele telefoons voor recycling of renovatie. Uw gedoneerde iPhone kan dus niet alleen helpen geld in te zamelen voor het goede doel, maar kan ook aan iemand in nood worden gegeven.

Goede doelen die dit doen zijn onder meer Little Lives UK, Oxfam en Scope. Lokale scholen en gemeenschapsgroepen zamelen vaak ook telefoons in om geld in te zamelen. Je iPhone weghouden van de vuilnisbelt of de rommellade, waar hij iets goeds in de wereld zou kunnen doen, is een geweldige optie. Als geen van deze ideeën voor telefonische donaties u aanspreekt, vindt u snel een oorzaak die u aanspreekt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *