Privacybeleid

Invoering
Informatie verzameling
Informatie gebruik
Openbaarmaking van informatie aan derden
Verkoop van informatie
Informatiebehoud
Rechten op toegang tot en controle over uw persoonlijke gegevens
Verificatie van verzoek om persoonlijke informatie
Verzoeken van derden
Informatiebeveiliging
Privacybescherming van kinderen
Wijzigingen in onze privacyverklaring

Invoering
Deze privacyverklaring beschrijft hoe smartphoneskopen.com (hieronder ook “wij”, “ons” of “onze” genoemd), informatie over personen gebruikt en deelt in verband met onze uitvoering van gegevensanalysediensten, waaronder het verstrekken van onze klanten met persoonlijke informatie die door ons is verzameld of afgeleid of aan ons is verstrekt door externe gegevensproviders (gezamenlijk de “Diensten”). De Services kunnen bijvoorbeeld het leveren van inzichten omvatten met betrekking tot: aanwezigheidskansen en financiële hulpopties van aanvragers voor toelating tot de universiteit, voorspellingen van gezondheidsrisico’s voor individuen, kwalificatie- en aankoopkansen voor consumenten van levensverzekeringsproducten en andere gebieden van consumentenaankoop gedragingen (gezamenlijk “Inzichten”). De Services sluiten data-analyseservices uit die worden uitgevoerd op persoonlijke informatie die uitsluitend door of namens onze klanten aan ons is verstrekt.

Informatie verzameling
We kunnen de volgende persoonlijke informatie over u verzamelen van onze huidige of potentiële klanten of derden, zoals gegevensmakelaars:

Naam
Thuisadres
E-mailadres
Telefoonnummer
Leeftijd
Geslacht
Aantal kinderen
Demografische gegevens, zoals de samenstelling van het huishouden en de burgerlijke staat
Financiële informatie, indien bekend, zoals eigendom van creditcards of betaalpassen, soorten investeringen, informatie over uw huis en aangepast bruto-inkomen voor het huishouden
Academische informatie, zoals gestandaardiseerde testscores, GPA van de middelbare school en aanbiedingen voor financiële hulp
Andere informatie van gegevensmakelaars, waaronder uw hobby’s en interesses, zoals koopgedrag, muziekvoorkeuren, recreatieve buitenactiviteiten en binnenactiviteiten
Informatie gebruik
We kunnen uw persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken als onderdeel van onze Services om u te identificeren en inzichten te genereren met behulp van onze eigen analysemodellen en/of criteria die door onze klanten worden verstrekt.

Alle persoonlijke informatie die we over u hebben, kan worden geanonimiseerd en door ons worden onderhouden en gebruikt zonder dergelijke informatie opnieuw te identificeren. Dergelijke geanonimiseerde informatie is niet onderworpen aan de voorwaarden van deze privacyverklaring.

Openbaarmaking van informatie aan derden
We kunnen uw persoonlijke informatie aan onze klanten verstrekken om hen te helpen bij hun marketing en verkoop van hun producten en diensten.

We kunnen uw persoonlijke informatie aan derden verstrekken, zoals gegevensmakelaars, om u te identificeren en aanvullende persoonlijke informatie over u te verzamelen voor gebruik in onze diensten.

Alle categorieën van uw persoonlijke gegevens kunnen ook openbaar worden gemaakt:

Aan onze gelieerde ondernemingen en andere derden: om te reageren op uw verzoeken of vragen; als onderdeel van een zakelijke transactie (zoals een verkoop, afstoting, reorganisatie, fusie of overname); of waar die partijen namens ons informatie verwerken
Aan wetshandhavings-, regelgevende of andere overheidsinstanties, of aan andere derde partijen, in elk geval om te voldoen aan wettelijke, regelgevende of nationale veiligheidsverplichtingen of -verzoeken
Al deze openbaarmakingen kunnen de overdracht van persoonlijke informatie naar landen of regio’s met zich meebrengen zonder regels voor gegevensbescherming die vergelijkbaar zijn met die van kracht zijn in uw woongebied.
Verkoop van informatie
Als onderdeel van onze Services kunnen we uw persoonlijke gegevens aan onze klanten verkopen. Afhankelijk van het rechtsgebied waarin u zich bevindt, hebt u mogelijk het recht om te verzoeken dat wij de persoonlijke informatie die wij over u hebben niet verkopen. Om dit te doen, gaat u naar onze webpagina Hoe u kunt verzoeken dat we de verkoop of het gebruik van uw persoonlijke informatie beperken.

Informatiebehoud
We bewaren persoonlijke informatie zoals redelijkerwijs noodzakelijk is voor de duur van de doeleinden die in deze privacyverklaring worden beschreven. Ongeacht de duur van het doeleinde kunnen we uw gegevens bewaren indien nodig om te voldoen aan onze wettelijke of professionele verplichtingen, onze overeenkomsten af te dwingen of geschillen op te lossen.

Uw persoonlijke informatierechten
U kunt keuzes hebben over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en gedeeld.

Afhankelijk van het rechtsgebied waarin u zich bevindt, heeft u mogelijk het recht om ons te vragen te bevestigen of we uw persoonlijke gegevens verwerken of dat we uw persoonlijke gegevens corrigeren, verwijderen of stoppen met verwerken. U hebt mogelijk ook het recht om ons te verzoeken de volgende informatie te verstrekken met betrekking tot de persoonlijke informatie die wij over u bewaren:

De categorieën en/of specifieke stukjes persoonlijke informatie die we hebben verzameld
De categorieën bronnen waaruit persoonlijke informatie wordt verzameld
Het zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen of verkopen van persoonlijke informatie
De categorieën van derden met wie we persoonlijke informatie hebben gedeeld
De categorieën persoonlijke informatie die we over u hebben verkocht en de categorieën van derden aan wie de persoonlijke informatie is verkocht
Om een van uw rechten onder de hierboven beschreven toepasselijke wetgeving met betrekking tot uw persoonlijke informatie uit te oefenen, vult u ons aanvraagformulier voor persoonlijke informatie in of belt u ons op dit gratis nummer +1.844.919.0711. Als u ons belt, geef dan uw volledige naam, postadres, e-mailadres en het specifieke type verzoek dat u indient door. U kunt ook bezwaar maken tegen een weigering van uw verzoek door het aanvraagformulier voor het indienen van persoonlijke gegevens in te vullen.

Toepasselijke wetgeving kan u ook het recht geven om een klacht in te dienen bij een lokale toezichthoudende autoriteit met betrekking tot deze privacyverklaring.

We zullen u niet discrimineren voor het uitoefenen van uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

Statistieken voor jaarlijkse verzoeken om persoonlijke informatie zijn hier beschikbaar.

Verificatie van verzoek om persoonlijke informatie
Voor bepaalde verzoeken om persoonlijke informatie moeten we eerst uw identiteit verifiëren voordat we uw verzoek verwerken. Om dit te doen, kunnen we u vragen om ons uw volledige naam, contactgegevens en relatie met Deloitte te verstrekken. Afhankelijk van uw verzoek kunnen wij u om aanvullende informatie vragen. Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en bepalen of we deze kunnen matchen met de informatie die Deloitte over u bijhoudt om uw identiteit te verifiëren.

Verzoeken van derden
Als u een verzoek om persoonlijke informatie indient namens iemand anders dan uzelf, vul dan ons aanvraagformulier voor persoonlijke informatie in en voeg een bewijs toe dat u bevoegd bent om het verzoek te doen. Dit kan zijn in de vorm van een schriftelijke machtiging ondertekend door de persoon voor wie u optreedt of een geldige volmacht.

Informatiebeveiliging
We hebben redelijke commerciële standaarden op het gebied van technologie en operationele veiligheid om alle verzamelde persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

Privacybescherming van kinderen
We begrijpen hoe belangrijk het is om de online privacy van kinderen te beschermen. Onze Services zijn niet ontworpen voor of opzettelijk gericht op kinderen jonger dan 13 jaar. Het is niet ons beleid om opzettelijk informatie te verzamelen of te bewaren over iemand jonger dan 13 jaar. Als we er daadwerkelijk achter komen dat we dergelijke informatie hebben ontvangen, zullen we stappen ondernemen om het te verwijderen.

Wijzigingen in onze privacyverklaring
Naast een beschrijving van onze huidige privacypraktijken, beschrijft deze privacyverklaring ook de categorieën persoonlijke informatie die we in de afgelopen 12 maanden hebben verzameld, openbaar gemaakt of verkocht. We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd naar eigen goeddunken wijzigen of aanpassen. Wanneer we wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring, zullen we de herzieningsdatum bovenaan deze pagina aanpassen en een dergelijke gewijzigde of gewijzigde privacyverklaring zal van kracht zijn voor u en uw informatie vanaf die herzieningsdatum. We raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken om eventuele updates te bekijken.