DT8 Ultra Max

Het smartwatch-portfolio van het merk DTNO.1 is al behoorlijk uitgebreid, maar groeit ook gestaag. In november hebben we het nieuwste chique DT8 Ultra+-model zien verschijnen, maar dat is nog steeds niet de top van de voedselketen. Zoals gedocumenteerd door de aanstaande DT8 Ultra Max, die de specificaties nog verder zou moeten opdrijven. Dit nieuwe smartwatch-monster komt op 15 februari op de markt, dus het is ongeveer het perfecte moment om de specificaties te bekijken.

BETERE IPS-SCHERM
DTNO.1 DT8 Ultra Max verbetert opnieuw de toch al behoorlijk goede weergave en deze keer krijgen we een IPS-paneel. Nog steeds met de afmetingen van 2,1 inch en een resolutie van 420 x 485 pixels, maar ook met een kleiner frame. Dus meteen beter uitziend en ook beter beschermd, met behulp van de Corning Gorilla Glass-bescherming. Met betere optimalisatie zouden we ook meer kilometers en een betere ervaring van het scherm moeten halen.

GROTERE BATTERIJ
Over kilometers en uithoudingsvermogen gesproken, de batterij werd ook een beetje versterkt. En de sprong is behoorlijk groot, want van 280 mAh naar 380 mAh is een mooie capaciteitstoename van 36%. Wat natuurlijk fijn is voor de batterijduur van de smartwatch.

DT8 Ultra Max

EXTRA KENMERKEN
En voor het eerst krijgen we ook een ingebouwd kompas, waarmee we ons aansluiten bij het toch al behoorlijk goede gezelschap van sensoren en functies. Zoals de luchtdrukbewaking, wereldklok, volledige gezondheidsbewaking en nog veel meer. De smartwatch is trots op de robuuste IP68-certificering, dit keer zelfs versterkt door het nieuwe ontwerp met schroeven aan de achterkant.

De handige strap-locks maken het gemakkelijk om de band te vervangen en DT8 Ultra Max brengt ook twee nieuwe originele kleuren, Alpine Loop en Ocean Band. Aanpassing naar wens wordt verder verbeterd door de meerdere wijzerplaten om uit te kiezen. En de bediening is net zo eenvoudig als altijd met een handige kroon en een speciale sneltoets voor de sportmodus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *