OnePlus-pad

OnePlus houdt op 7 februari een groot evenement. Het bedrijf zal zijn nieuwste vlaggenschip, de OnePlus 11, introduceren op wereldwijde markten, waaronder India. Naast de nieuwe telefoon zal het bedrijf naar verwachting nog een aantal producten in India introduceren. Het lanceert de OnePlus 11R, een nieuwe Smart TV, OnePlus Keyboard en zijn eerste tablet, de OnePlus Pad. Die laatste kan ook op meer markten verschijnen, terwijl de OnePlus 11R en de tv waarschijnlijk exclusief voor India zullen zijn. Het ontwerp van de OnePlus Pad werd eerder onthuld dankzij een reeks gelekte renders. Nu is er nog een afbeelding die de telefoon bevestigt met zijn unieke camera in Oreo-stijl.

OnePlus Pad bevestigd met uniek ontwerp
Het geeft ons een betere kijk op de telefoon en zijn unieke camera. Oké, als je naar het apparaat kijkt, vind je waarschijnlijk niets bijzonders. Maar geloof me, dit is niet gebruikelijk op tablets. Het is niet eenvoudig om een ronde camera in het midden te vinden. De onlangs uitgebrachte tablets hebben de camera in een van de hoeken gemonteerd. Dus in dit opzicht heeft de OnePlus Pad een innovatief ontwerp.

OnePlus-pad

Er is een grote cirkel bovenaan in het midden van de achterkant van de OnePlus Pad. De cirkel herbergt de hoofdcamera en eronder bevindt zich een LED-flitser. Vreemd genoeg zorgt dit ontwerp ervoor dat de tablet eruitziet als een smartphone met uitgerekte zijkanten. Eerlijk gezegd heb ik niets tegen dit ontwerp, maar ik ben benieuwd of gebruikers het zullen goedkeuren. Er is een duidelijk voordeel in dit ontwerp. Het is beter om de camera te positioneren wanneer u iets opneemt.

De OnePlus Pad verschijnt opnieuw in de groene kleuroptie. Dit lijkt de kenmerkende kleur voor de tablet te zijn, net als voor de OnePlus 11. Dus als je een groene OnePlus 11 krijgt, kun je deze matchen met een groene OnePlus Pad. Volgens de oude renders zal er ook een zwarte kleur zijn. Het scherm van het apparaat heeft dunne randen en lijkt te wedden op het glazen sandwichontwerp. Interessant is dat de vorige weergave onthulde dat de hoofdcamera op een van de zijranden is weggestopt – als je de tablet in portretmodus gebruikt. Als je het in het landschap gebruikt, is het net een camera in het midden bovenaan.

Het gerucht gaat dat de nieuwe tablet wordt geleverd met een 8.840 mAh-batterij met 67 W snelladen. Andere details zoals display, CPU, RAM, opslag en cameradetails zijn nog steeds een mysterie. Het is niet gebruikelijk, maar blijkbaar kan OnePlus de specificaties van deze tablet tot de datum verbergen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *