Er zijn vier nieuwe modellen, met prijzen variërend van £ 699 tot £ 1.099. In tegenstelling tot eerdere iPhones is de nieuwe iPhone 12 geschikt voor 5G, waardoor gebruikers kunnen profiteren van de razendsnelle snelheden en lagere latentie die worden geboden door de volgende generatie mobiele connectiviteit.

Vergeleken met de iPhone 11 heeft het nieuwe ontwerp vlakkere randen en is het merkbaar kleiner ondanks hetzelfde schermformaat.

Dieter Bohn van The Verge, die de nieuwe smartphone besprak, zei dat de iPhone 12 “eleganter en zelfverzekerder aanvoelt dan de iPhones van de afgelopen jaren”.

Stuart Miles van Pocket Lint was onder de indruk van de nachtmodus en HDR-mogelijkheden van de camera, terwijl Rhiannon Williams van de i-krant 4K-video’s bij daglicht en ’s nachts filmde en “overweldigd” was door de kwaliteit van de beelden.

Gareth Beavis van TechRadar merkte echter op dat hoewel de iPhone 12 meer toekomstbestendig is met veel potentieel, het niet voelt als een enorme verandering ten opzichte van de iPhone 11.

Als u op zoek bent naar een compacte telefoon en tevreden bent met een schermgrootte van 5,4 inch, biedt de iPhone 12 mini dezelfde functies als de iPhone 12, maar met een lager prijskaartje. De 6,1-inch iPhone 12 is daarentegen beter als je je telefoon regelmatig gebruikt om video’s, tv-programma’s en films te kijken.

Gericht op professionele gebruikers, de iPhone 12 Pro is even groot als de iPhone 12, maar zit boordevol extra functies voor fotografen en filmmakers. En de topklasse iPhone 12 Pro Max biedt dat allemaal en meer met een scherm van 6,7 inch – zelfs groter dan zijn voorganger, de iPhone 11 Pro Max.

Alle vier de modellen worden geleverd met Super Retina XDR-schermen van rand tot rand voor een helderdere, meer meeslepende kijkervaring, en een nieuwe Ceramic Shield-frontcover die volgens Apple vier keer beter is in het overleven van een val. Ze worden aangedreven door de supersnelle A14 Bionic-chip met een 16-core Neural Engine die 11 biljoen bewerkingen per seconde kan uitvoeren, en worden geleverd met MagSafe voor verbeterd draadloos opladen en een ecosysteem van eenvoudig te bevestigen accessoires.

Computationele fotografiefuncties in de iPhone 12 Pro en Pro Max omvatten de nieuwe Apple ProRAW voor meer creatieve controle in foto’s, en de eerste end-to-end Dolby Vision-video-ervaring, tot 60 fps.

De geüpgradede camerasystemen omvatten een uitgebreide ultragroothoekcamera, een telelenscamera met een nog langere brandpuntsafstand op iPhone 12 Pro Max en nieuwe groothoekcamera’s om foto’s en video’s van professionele kwaliteit vast te leggen in heldere omgevingen en omgevingen met weinig licht.

De twee nieuwe telefoons introduceren ook een nieuwe LiDAR-scanner voor meeslepende augmented reality-ervaringen (AR).

Smartphones van topkwaliteit zijn niet goedkoop, en om er een te betalen, moet u mogelijk een contract ondertekenen – dat u moet blijven betalen, zelfs als u uw telefoon verliest of beschadigt. Bescherm u tegen dergelijke risico’s met een gespecialiseerde iPhone-verzekering van Gadget Cover.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *