Terugkijkend zagen we een aantal geweldige nieuwe smartphones op de markt komen. De iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S21 Ultra, Google Pixel 6 en de Xiaomi Mi 11 om maar een kleine selectie te noemen. Als je een fervent lezer van de technische nieuwspagina’s bent geweest, zoals wij, zul je zien dat 2022 nog beter zou kunnen zijn. Maar niet iedereen heeft tijd voor zulke overpeinzingen. Daarom hebben we deze Gadget Cover-gids samengesteld voor de beste nieuwe smartphones voor 2022.

Sommige hiervan hebben we al goed bekeken, zoals de nieuwe Galaxy S22 Ultra van Samsung. Terwijl anderen, zoals de nieuwe iPhone 14 Pro, veel beloven, moeten we nog verder gaan dan alleen geruchten op internet. Maar wees gerust, 2022 wordt een superjaar met tal van innovatieve apparaten naast die vlaggenschepen.

En beter nog, veel van de langverwachte leden van deze lijst voor 2022 zullen naar verwachting ergens in de komende maanden beschikbaar zijn. Maar als u pas later in het jaar op de markt komt voor een nieuwe telefoon, wanhoop dan niet. Er is nog genoeg dat de moeite waard is om voor uit te houden.

Hoewel we niet kunnen beloven dat elke telefoon precies is wat je zoekt, moeten ze op zijn minst interessant, ongebruikelijk of innovatief zijn. Lees onze ultieme gids voor het kopen van een mobiele telefoon en blijf op de hoogte van alles wat u moet weten. Van de topmerken en de beste netwerken tot de beste plek om iPhone-verzekeringen en andere bescherming voor uw investering te vinden, deze gids heeft het allemaal!

Omdat veel van de toptelefoons van 2022 veel geld kosten en zo gewild zijn, kan diefstal, verlies, defect of schade een reëel risico vormen. Zorg er dus voor dat je de juiste hoes voor je telefoon hebt voordat je hem uit de doos haalt. Het team van Gadget Cover heeft beleid voor al deze fantastische apparaten. Van iPhone-verzekeringen, bescherming voor accessoires en nog veel meer, bekijk wat we vandaag te bieden hebben.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Toegejuicht door recensenten van Tom’s Guide als de beste Android-telefoon die je nu kunt kopen, is de Galaxy S22 Ultra groot en prijzig, maar een uitstekende allrounder. Er valt veel te zeggen over deze opmerkelijke telefoon, maar laten we beginnen met het soepele 6,8-inch scherm met ultrahoge resolutie. Het biedt een echt meeslepende ervaring, briljante kleuren en een vernieuwingsfrequentie van 1 tot 120 Hz. En omdat hij geschikt is voor 5G, is hij perfect voor online gamen zonder angst voor vertraging.

De volgende stap is de ongelooflijke camera-array met een 40 MP selfie-camera, plus 12 MP ultrabrede, 108 MP brede en 10 MP telelenzen. Het biedt epische foto’s en video’s, zelfs ’s nachts. Bovendien is het geen probleem om dichtbij de actie te komen met een gewoonweg uitstekende 3x/10x optische en 100x digitaal verbeterde ruimtezoomfunctie.

En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, zullen multitaskers dol zijn op de dunne en lichte Bluetooth S Pen die perfect is geïntegreerd in het minimalistische ontwerp van de telefoon. Het is uiterst responsief en nauwkeurig en laat u documenten ondertekenen, ideeën schetsen, aantekeningen maken en nog veel meer.

Alles bij elkaar genomen heeft Samsung een superveelzijdig apparaat gemaakt dat perfect is voor zakenmensen, notities en krabbels, gamers en mediaverslaafden op grote schermen.

De minpunten? Al dat vermogen betekent dat de levensduur van de batterij een probleem kan zijn, hoewel je met supersnel opladen niet lang hoeft rond te hangen. Prijzen variëren van £ 1.149 voor de optie van 128 GB tot £ 1.499 voor de optie van 1 TB. En wanneer u de opslagoptie kiest, moet u er rekening mee houden dat geen van de S22-telefoons wordt geleverd met een microSD-kaartsleuf voor het upgraden van uw opslagruimte.

Oneplus 10Pro

Reeds beschikbaar voor consumenten in China, zullen Britse techliefhebbers nog even moeten wachten om het nieuwste aanbod van OnePlus in handen te krijgen. Maar wat we tot nu toe weten, is dat het een hoogwaardige afwerking met glazen achterkant heeft en wordt geleverd in prachtig Volcano Black en Forest Green (en mogelijk wit).

Er is een gebogen 6,7-inch AMOLED-scherm met 3216 x 1440 pixels en 525ppi. En dynamische verversingsfrequenties van 1 tot 120 Hz. Hoewel de telefoon nog niet op de proef is gesteld, zal hij met een krachtige Snapdragon 8 Gen 1-chipset aan boord ongetwijfeld zinderende prestaties bieden. Er zijn ook opties voor 8 GB of 12 GB RAM en interne opslag tot 512 GB.

Wat het batterijvermogen betreft, kijken we naar een batterij van 5000 mAh naast 80 W bekabeld opladen en 50 W draadloos opladen. En tot slot hebben we die prachtige Hasselblad-camera’s om naar uit te kijken. De OnePlus 10 Pro heeft een aantrekkelijke camera-array met drie lenzen aan de achterzijde, met een 48 MP hoofdcamera, een 50 MP ultrabrede camera en een 8 MP telefoto met 3,3x optische zoom.

De eerste indrukken van reviewers lijken goed, maar het valt nog te bezien hoe goed dit alles in de praktijk gaat samenvallen.

Houd er rekening mee dat als u overweegt een goedkopere standaard OnePlus 10 uit te houden, het lijkt alsof u teleurgesteld zult zijn. In tegenstelling tot eerdere lanceringen heeft OnePlus nu bevestigd dat het vlaggenschip uit de 10-serie slechts uit één telefoon zal bestaan: de OnePlus 10 Pro.

Xiaomi 12-bereik

De Chinese techgigant Xiaomi heeft de Xiaomi 12, 12 Pro en 12X al onthuld in China. Sommige recensenten suggereren dat wanneer ze in het voorjaar naar het VK komen, ze enkele van de beste telefoons van 2022 zullen zijn. De 12 Pro biedt een 6,73-inch AMOLED-scherm met 3200 x 1440 pixels en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz.

Qua camera’s krijgt de Pro een 50 MP hoofdcamera, een 50 MP telelens met 2x optische zoom, een 50 MP ultrabrede camera en ook een 32 MP selfie-snapper. Qua vermogen heeft de Pro een 4.600 mAh-batterij, 50 W draadloos opladen en supersnel 120 W bedraad opladen. Ten slotte krijgen zowel de 12 als de 12 Pro de superkrachtige Snapdragon 8 Gen 1-chip van Qualcomm gecombineerd met 8 GB of 12 GB RAM.

Maar als we geruchten mogen geloven, is het onwaarschijnlijk dat de 12-reeks daar stopt. Er is ook gesproken over een Xiaomi 12 Ultra, 12 Lite, 12 Mini, 12X Pro en zelfs een 12 Ultra Enhanced!

Helaas is dit tot nu toe nog steeds het spul van koortsachtige geruchten, maar we zijn het meest enthousiast over het vooruitzicht van de 12 Ultra. Sommige bronnen wijzen op een belachelijk grote camerabobbel aan de achterkant met potentiële ruimte voor maximaal zeven lenzen! Dat zou bovenop de specificaties komen die beloven minstens zo hoogwaardig te zijn als de rest van het assortiment.

Vingers gekruist voor een releasedatum tegen het einde van 2022, maar verwacht niet dat de 12 Ultra goedkoop zal zijn. Als het topsegment van de Xiaomi 12-stal zou je waarschijnlijk nu moeten beginnen met sparen als je wilt meedoen met de hoop het te kopen.

Huawei P50Pro

Een vrij laat kerstcadeau voor techliefhebbers in het VK, maar de Huawei P50 Pro is eindelijk hier verkrijgbaar. Als het vlaggenschipmodel in de P50-reeks is de P50 Pro een eersteklas gebouwde telefoon met een 6,6-inch scherm met een resolutie van 2700 x 1228 en 450ppi. Het oled scherm heeft een verversingssnelheid van 120 hertz en is ideaal voor het kijken van films en video’s.

Binnenin wordt de P50 Pro aangedreven door een Snapdragon 888-chipset, tot 12 GB RAM en tot 512 GB opslag.

Er is een ‘interessant’ ogende Leica-camera met vier lenzen aan de achterkant, gehuisvest in een enorme dubbele camerabobbel. Hier vind je een 50 MP hoofdcamera, een 64 MP telefoto (met 3,5x optische en 200x digitale zoom), een 13 MP ultrabrede en een 40 MP monochrome camera.

Het heeft ook een 4.360 mAh-batterij met 66 W bedraad opladen en 50 W draadloos opladen. Als je hoopt 5G te gebruiken, denk dan nog eens goed na. De P50 Pro biedt dit niet. Hoewel dat op dit moment misschien geen groot probleem is, kan het een echt probleem zijn als u uw telefoon toekomstbestendig wilt maken. Als 5G een must voor je is, bekijk dan onze lijst met de beste nieuwe 5G-telefoons op de markt.

Nu we het toch over Huawei hebben, als je een voorliefde hebt voor opvouwbare apparaten, is de onlangs uitgebrachte Huawei P50 Pocket in clamshell-stijl misschien ook het overwegen waard. We moeten zeggen dat de Premium Edition, geproduceerd in samenwerking met haute couture-ontwerper Iris Van Herpen, zo verbluffend is dat je er waarschijnlijk niet nog een tegenkomt tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer.

iPhone SE3

Iets waar Apple-enthousiastelingen in deze tijd van het jaar altijd naar uitkijken, is de aankondiging van een ‘Spring Event’ door de techgigant. Welnu, dit jaar is dat niet anders nu Apple al kleurrijke uitnodigingen verstuurt voor een ‘Peek Performance’ op een virtueel evenement in maart. Hoewel het misschien niet de wereldwijde media-aandacht krijgt van de jaarlijkse iPhone-lancering in de herfst, wordt er nog steeds reikhalzend uitgekeken naar productlanceringen in deze tijd van het jaar.

We zien meestal nieuwe iPads, MacBooks, Airs van consumentenkwaliteit en zelfs een paar verrassingen. Dit jaar hopen we de lancering te zien van een waardige opvolger van de iPhone SE (2020). Maar wat biedt de nieuwste budgetvriendelijke toevoeging aan de iPhone-familie? Het lijkt zeer waarschijnlijk dat we de komst van 5G en de snelle A15 Bionic-chipset zullen zien. Een compleet herontwerp lijkt niet op de kaarten, dus het zal waarschijnlijk veel op het huidige model lijken.

Hoewel we over het algemeen misschien geen wereldschokkende verbeteringen zien, is een nieuwe compacte, relatief betaalbare iPhone met vlaggenschipkracht en 5G toch de moeite waard om enthousiast over te worden.

Of er nu wel of geen Apple-bril verschijnt, het is altijd belangrijk om dekking te hebben voor je iPhone-accessoires. iPhone verzekering geregeld via Gadit inderdaad.

Sony Xperia 1 IV

Soms is het maar al te gemakkelijk om je te laten afleiden door het gebabbel van bijvoorbeeld Samsung, Huawei en Apple bij het overwegen van je volgende smartphone-aankoop. We begrijpen waarom, maar het helpt echt niet om een tunnelvisie te hebben als het om zulke grote beslissingen gaat.

Afgelopen zomer lanceerde Sony de Xperia 1 III. Gezien als de beste telefoon die Sony in lange tijd had bedacht, was het een What Hi-Fi? Awards 2021 winnaar en won veel lof. Het succes van de Xperia 1 III heeft veel commentatoren enthousiast gemaakt voor de komst van zijn opvolger – de Sony Xperia 1 IV.

Wordt ergens in de eerste helft van 2022 onthuld, maar we hebben nog niet al te veel definitieve informatie om verder te gaan. The Verge heeft echter gelekte weergaven gezien die suggereren dat de telefoon een vergelijkbaar ontwerp zal hebben als zijn voorganger. En voor degenen die een beetje geobsedeerd zijn door het onderwerp, ja, het lijkt erop dat de telefoon nog steeds een koptelefoonaansluiting zal hebben!

Uitgelekte specificaties suggereren dat het een Snapdragon 8 Gen 1-chipset, een keuze uit 12 GB of 16 GB RAM, 256 GB of 512 GB opslag, een 5.000 mAh-batterij, 45 W opladen en camera-verbeteringen zal hebben. Wat, als je naar de concurrentie kijkt, te verwachten is als Sony het (ongetwijfeld) hoge prijskaartje wil rechtvaardigen.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Opvouwbare telefoons zijn al een paar jaar groot nieuws. En elke keer dat er een nieuwe uitkomt, worden we superenthousiast om te zien hoe ver de baanbrekende technologie is gekomen. Zoals je je kunt voorstellen, is Samsung een van de beste als het gaat om innovaties op het gebied van vouwtelefoons.

Maar waar het daarna ook uitkomt, het kan maar beter goed zijn. De Samsung Galaxy Z Flip3 en de Galaxy Z Fold3 staan beide op onze lijst met beste nieuwe telefoons voor Kerstmis 2021, en het is gemakkelijk in te zien waarom.

De verwachting is dus groot voor de komst van de Samsung Galaxy Z Fold4, die naar verwachting in augustus of september van dit jaar wordt gelanceerd. We hopen inderdaad dat dit de beste opvouwbare telefoon zou kunnen zijn, niet alleen van Samsung, maar van elk bedrijf tot nu toe.

Helaas zijn de geruchten dun gezaaid als het gaat om de Fold4. Het huidige gefluister in de industrie suggereert dat het misschien lichter is, verbeterde stof- en waterbestendigheid biedt, een ingebouwde S Pen heeft en een verbeterde camera onder het scherm.

Aan de negatieve kant klinkt het alsof de batterij even groot is als de Fold3 – een probleem bij opvouwbare telefoons als je zoveel schermruimte hebt om van stroom te voorzien!

iPhone 14-reeks

Er zijn maar weinig dingen waar meer naar wordt uitgekeken in de wereld van smartphones dan de komst van een nieuwe reeks iPhones, en 2022 is daarop geen uitzondering. Zelfs zo vroeg in het jaar vliegen er al genoeg geruchten rond over wat er wel of niet in de iPhone 14-reeks zit.

En al die hype is dit jaar misschien wel gerechtvaardigd, aangezien experts uit de industrie unaniem lijken te zijn in hun overtuiging dat in ieder geval de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max een compleet nieuw ontwerp zullen krijgen. We konden eindelijk de inkeping zien verdwijnen om in plaats daarvan te worden vervangen door een perforatorcamera.

We hebben ook gehoord dat er mogelijk een nieuw model komt in de vorm van de iPhone 14 Max – een standaard iPhone 14 maar met een groot 6,68-inch, 2778 x 1284 flexibel OLED-scherm.

Betrouwbare bronnen suggereren ook grote camera-upgrades, met een nieuwe 48MP-hoofdsensor voor de Pro-modellen en alle vier de iPhones die 8K-video-opnamen ondersteunen.

We verwachten de komende maanden nog veel meer verleidelijke lekken te horen naarmate we steeds dichter bij de lanceringsdatum van september komen.

Maar of deze geruchten nu al dan niet waar blijken te zijn of niet op de lanceringsdag, als je de nieuwste iPhone 14 koopt, vergeet dan niet te investeren in een iPhone-verzekering terwijl je toch bezig bent. Als u nu contact opneemt met het team van Gadget Cover over iPhone-verzekeringen, wordt alles zo eenvoudig mogelijk.

Google Pixel 7

Ondanks dat de Google Pixel 6 nog maar een paar maanden geleden is gelanceerd, komen we al geruchten tegen over zijn opvolger, de Pixel 7. Wordt naar verwachting ergens in het najaar van 2022 gelanceerd, terwijl we nog niet al te veel details weten. genoeg om ons enthousiast te maken.

Iedereen die een ander compleet herontwerp verwacht, zoals de Pixel 6-reeks, zal teleurgesteld zijn. Maar de Pixel 6 was zo goed dat, zelfs als de Pixel 7 daar gewoon een meer gepolijste versie van is, hij zeker veel fans zal vinden. Welke hifi? heeft enkele gelekte weergaven van hoge kwaliteit die suggereren dat de camerabalk aan de achterzijde zal blijven. Maar deze keer smelt het rechtstreeks op het lichaam van de telefoon. Maar verder lijken ze inderdaad erg op elkaar.

Binnenin gaat het gerucht dat de Pixel 7 een nieuwe, krachtigere Google Tensor-chipset, een grotere batterij en een opslagoptie van 512 GB zal hebben.

Andere telefoons om toe te voegen aan je verlanglijstje voor 2022
Hier zijn nog een paar smartphones waar techliefhebbers naar uitkijken in 2022, maar deze zijn verre van zeker. Laten we hopen!

Samsung begeeft zich momenteel op de markt met opvouwbare telefoons, maar als Ghat dit eerder vroeger dan later zou kunnen arriveren.

De geruchtenmolen zegt momenteel dat de Pixel Fold een 7,6-inch opvouwbaar OLED-scherm en dezelfde Tensor-chipset zal hebben als de Pixel 6-reeks. Maar dat moet voorlopig met een flinke korrel zout worden genomen.

Als je op zoek bent naar een opvouwbare telefoon die al op de markt is, kijk dan eens naar onze Gadget Cover-lijst met de beste nieuwe opvouwbare telefoons.

Nokia 10

Een nieuwe toptelefoon van Nokia? Het is drie jaar geleden sinds de Nokia 9 Pureview, dus er zou er zeker snel een bij ons moeten zijn. Zou 2022 het jaar kunnen zijn dat het gebeurt? Zal het het wachten waard zijn?

De huidige geruchten wijzen op een in-screen selfie-camera, een scherm van saffierglas, een camera met vijf lenzen, een enorme 200 MP hoofdsensor, maar liefst 6.000 mAh-batterij en een high-end Snapdragon-chipset. Als het ooit aankomt, kan het een echte kanshebber zijn!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *